Οι πρακτικές πληρωμών καταδεικνύουν είτε ταμιακό πρόβλημα ,είτε στρατηγική κακοπληρωτή ,είτε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο!

Το «μελάνι που χύνεται» εδώ και μήνες για τον κατασκευαστικό κολοσσό άπλετο…. Τι να πρωτοδιαβάσει κανείς στα ‘’έγκυρα’’ οικονομικά sites εδώ και μήνες : για το turn around story ,για την μετοχή που δεν έχει οροφή,για το τεράστιο ανεκτέλεστο υπόλοιπο ,για τα νέα έργα που έρχονται,για την συγχώνευση που θα αλλάξει τον κατασκευστικό χάρτη της Ελλάδας;

Μακάρι μεν να συμβαίνουν όλα αυτά, αλλά οι πρακτικές πληρωμών καταδεικνύουν είτε ταμιακό πρόβλημα ,είτε στρατηγική κακοπληρωτή ,είτε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο!

Οι εργαζόμενοι πάντως πάλι δεν πληρώθηκαν στο τέλος του μήνα, ενώ οι προμηθευτές έχουν απηυδήσει αφού καλούνται να χρηματοδοτούν τον ….νέο κατασκευστικό γίγαντα ο οποίος τους έχει κανονικά φεσωμένους.Ούτε καν τον ΦΠΑ δεν τους έχει καλύψει για τιμολόγια που παραμένουν απλήρωτα επί μήνες!

Τα μόνα έξοδα που σίγουρα πάντως πληρώνονται on time είναι τα έξοδα “έγκυρων κι αδέσμευτων κονδυλοφόρων” σε ….μόνιμο payroll , τα τιμολόγια διαφόρων λογιών λομπιστών (ή λαμογιών των σαλονιών καλύτερα ) και κάποια…. ιδιαίτερα τιμολόγια!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook