ΑΑΔΕ: Παράταση μέχρι τις 21 Iουλίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2025
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 313.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, έναντι 338.000 δηλώσεων πέρυσι.
Ολιγοήμερη παράταση μίας εβδομάδας στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για το 2025 αποφάσισε η ΑΑΔΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, η καταληχτική ημερομηνία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων καθίσταται η 21η Ιουλίου 2025 αντί της 15ης Ιουλίου 2025.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ για τις φορολογικές δηλώσεις 2025
Κατόπιν σχετικού αιτήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και λαμβάνοντας υπόψη δυσχέρειες και καθυστερήσεις στο σύστημα υποβολής δηλώσεων νομικών προσώπων που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες, ιδίως κατά τις ώρες αιχμής, για την διευκόλυνση των φορολογουμένων παρέχεται επιπλέον χρόνος για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουλίου.
Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί πάνω από 313.000 δηλώσεις νομικών προσώπων, έναντι 338.000 δηλώσεων πέρυσι. Συνεπώς, με βάση τα δεδομένα των περσινών δηλώσεων, απομένουν λιγότερο από 25.000 δηλώσεις προς υποβολή.
Αντίστοιχα, μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί πάνω από 6.413.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, έναντι 6.543.853 πέρυσι.
Με δεδομένο ότι ο ημερήσιος αριθμός υποβολής δηλώσεων που καταγράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα ξεπέρασε τις 10.600 δηλώσεις στα νομικά πρόσωπα και τις 80.000 στα φυσικά πρόσωπα, ο επιπλέον χρόνος που δίνεται, επαρκεί για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Επισυνάπτονται στατιστικά υποβολής φορολογικών δηλώσεων φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Ολες οι Ειδήσεις
- Απολογείται σήμερα ο 89χρονος για τις ένοπλες επιθέσεις – «Ήταν πάντα οξύθυμος, μου φώναζε και μου τραβούσε τα μαλλιά», λέει η κόρη του (βίντεο)
- Ο καιρός της Πρωτομαγιάς: Βουτιά της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς, σφοδροί άνεμοι και βροχές – «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
- Ο Νίκος Φαραντούρης στο ΠΑΣΟΚ: «Ενώνω τη φωνή μου για διαφάνεια και πολιτική αλλαγή»
- Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Τον γνώριζα από την ημέρα που γεννήθηκε», λέει ο γιατρός του
- ΠΑΣΟΚ – Πρόταση για τετραήμερη εργασία -Ανδρουλάκης: «Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού -Προτεραιότητα η νέα γενιά»
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 28,6% η ΝΔ, στο 15% το ΠΑΣΟΚ, κέρδη για Τσίπρα, πέφτει η Καρυστιανού
- Europol: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα επενδυτικής απάτης με έδρα τα Τίρανα με λεία ανω των 50 εκατ. ευρώ – Σε όλη την Ευρώπη τα θύματα και στην Ελλάδα – Φωτογραφίες
- Γεωργιάδης για ειδικευόμενη που κατήγγειλε πως εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες: «Καμία υπερεργασία, είδε 19 παιδιά» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook