Τη λειτουργία της αγοράς της Θεσσαλονίκης χωρίς ραντεβού ζητά η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης με επιστολή της προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρεται σε αυτήν, οι πωλήσεις των καταστημάτων με την υπάρχουσα μέθοδο τις τέσσερις πρώτες ημέρες λειτουργίας του λιανεμπορίου στην πόλη, είναι απογοητευτικές.

«Όπως αποδεικνύεται, το λιανεμπόριο δεν έχει συμμετοχή στην επιβάρυνση του ιικού φορτίου. Αδίκως παρέμεινε κλειστό εδώ και πέντε μήνες, με αποτέλεσμα να βρεθεί υπό κατάρρευση. Ωστόσο οι επιχειρηματίες στήριξαν τα δύσκολα μέτρα της κυβέρνησης, τηρώντας τις οδηγίες πιστά, παρά το γεγονός ότι δοκιμάζονταν για ακόμα μια φορά οι αντοχές τους. Ήρθε η ώρα λοιπόν να αποφασίσετε χαλάρωση των μέτρων, καθώς θα επιφέρει πραγματικά αποτελέσματα στην αγορά και στην πραγματική οικονομία» υπογραμμίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης.

Υπενθυμίζεται πως για επισκεφθεί κάποιος ένα κατάστημα θα πρέπει πρώτα να κλείσει ραντεβού σε αυτό και μετά να λάβει επιβεβαιωτικό SMS. Aφού το λάβει, θα πρέπει να στείλει SMS στο 13032.

Ο Ε.Σ.Θ. ζητά να ισχύει μόνο το δεύτερο SMS προκειμένου να «ανασάνει» η αγορά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook