Στην έκδοση νέου 10ετούς ομολόγου προχωρά η Ελλάδα

Στην έκδοση νέου 10ετούς ομολόγου προχωρά ο ΟΔΔΗΧ, με το βιβλίο προσφορών να ανοίγει, εκτός απροόπτου, αύριο Τετάρτη.
Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΟΔΔΗΧ, ανάδοχοι της έκδοσης έχουν οριστεί οι Barclays, Citi, Deutsche Bank, Morgan Stanley, Nomura και Eurobank.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το υπουργείο Οικονομικών έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι επιθυμεί να έχει διαρκή παρουσία στις αγορές. Όσον αφορά το ποσό που έχει ανακοινώσει ότι σχεδιάζεται να αντληθεί φέτος από τις αγορές κυμαίνεται από 8 δισ. ευρώ έως και 12 δισ. ευρώ.
Το ακριβές ύψος των νέων εκδόσεων χρέους θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα επικρατούν στις αγορές αλλά και από το εάν θα προχωρήσει στον περιορισμό του στοκ των εντόκων γραμματίων.
Ολες οι Ειδήσεις
- O Τράμπ εγκαινίασε το «Alligator Alcatraz», ένα κέντρο κράτησης μεταναστών – «Θα τους μάθουμε να τρέχουν μακριά από αλιγάτορες και φίδια»
- Έφη Αχτσιόγλου: Το πάρτι για τα γενέθλια του γιού της – Φωτογραφίες
- Παύλος Ντε Γκρές – Μαρί Σαντάλ: Γιορτάζουν 30 χρόνια γάμου – Φωτογραφίες
- Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνω προσπάθεια εδώ και 10 μήνες – Γυμναστική , διατροφή και μια ένεση με ιατρική παρακολούθηση – Βίντεο
- Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον 2,5 ετών γιο της – Δείτε τι κάνει!
- Wimbledon: Πρώτη major νικη μετά από 12 μήνες για τη Μαρία Σάκκαρη
- Ο όμιλος Euronext κατέθεσε πρόταση να αγοράσει το Χρηματιστήριο Αθηνών
- «Πολύ άγρια ήταν η επίθεση», λέει ο γιατρός για τον 37χρονο που μαχαίρωσε μητέρα, αδελφή και θείο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook