Πάνω από 10 χρόνια ταλαιπωρούνται χιλιάδες συνταξιούχοι που είχαν δικαίωμα είσπραξης σύνταξης στην Ελλάδα από το εξωτερικό

Ταλαιπωρία τέλος για χιλιάδες Έλληνες συνταξιούχους, οι οποίοι μπορεί να εισέπρατταν σύνταξη από εργασία τους στο εξωτερικό, αλλά στην Ελλάδα είχαν σοβαρότατα θέματα είσπραξης τόσο αυτής της σύνταξης, όσο και αυτής πού έπρεπε να λάβουν από τον ΕΦΚΑ.

Πλέον έρχεται το «Αναλογιστικό Ισοδύναμο», το οποίο θα ρυθμίζει όλους του κανόνες που θα διέπουν την μεταφορά συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων αυτής της κατηγορίας συνταξιούχων.

Δηλαδή ! Έλληνες που εργάσθηκαν για πολλά χρόνια σε Γερμανία Αμερική Αυστραλία κλπ ,η δυνατότητα μεταφοράς των δικαιωμάτων σύνταξης ανοίγει!

Αυτό θα γίνεται απλά και ταχύτατα.  Δηλαδή θα ενημερώνεται άμεσα το ασφαλιστικό μας σύστημα για τον χρόνο ασφάλισης που έχουν καταγράψει, το ποσό που δικαιούνται και το άθροισμα αυτών των δύο θα αποδίδει την τελική σύνταξη.

Χιλιάδες φάκελοι υπάρχουν στον ΕΦΚΑ με βάση αυτό το πρόβλημα που πάνω από 10 χρόνια ταλαιπωρούσε χιλιάδες Έλληνες συνταξιούχους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook