Καταστροφικό το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μετά τα νέα μέτρα στην εστίαση [Βίντεο]
Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά ήταν καταστροφικό για την εστίαση μετά τα νέα μέτρα, με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την απαγόρευση της μουσικής να κάνουν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με τον Γιάννη Δαβερώνη, πρόεδρο Εστιατόρων Αττική, ο κλάδος βιώνει συνθήκες αβεβαιότητας, καθώς εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζονται λόγω της πανδημίας. Τα νέα μέτρα που αφορούν την εστίαση έχουν μειώσει την επισκεψιμότητα των ανθρώπων που πήγαιναν στα καταστήματα εστίασης, ενώ οι παρεμβάσεις που αφορούν τη μείωση του ωραρίου και την απαγόρευση της μουσική δημιούργησε προβλήματα.
Ιδιαίτερα το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιά ήταν καταστροφικό για την εστίαση μετά τα νέα μέτρα, με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την απαγόρευση της μουσικής να κάνουν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.
«Από τη πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα στείλαμε στην κυβέρνηση τα αιτήματα που θα μπορούσαν να κρατήσουν βιώσιμο τον κλαδο», είπε, αναφέροντας ενδεικτικά τη μείωση των ενοικίων και τις αναστολές στο προσωπικό.
Το βίντεο από το MEGA:
Ολες οι Ειδήσεις
- Μπέτις – Παναθηναϊκός 4-0: Βαριά ήττα για το τριφύλλι – Τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο της πρόκρισης
- Καρυστιανού: «Καταδικάζουμε τη βασιλεία της ομερτά στο δικαστικό μέγαρο της Λάρισας» – Η φωτογραφία με Μαρία Γρατσία και Ζωή Κωνσταντοπούλου
- ΑΕΚ – Τσέλιε 0-2: Απογοήτευσε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League
- Δημοσκοπήσεις – Metron Analysis και MRB: Σε άνοδο σχεδόν δύο μονάδων, η ΝΔ, φτάνει στο 31,1% – Λάθος ο πόλεμος στο Ιράν, λένε οι πολίτες, «όχι» στην αποστολή ναυτικών δυνάμεων στο στενό του Ορμούζ
- Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η σπάνια εξομολόγηση για την πατρότητα & την Κατερίνα Καινούργιου – “Η γνώμη της για μένα έχει αξία”
- KOSMOS 93.6: το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Αθήνας στην εκπομπή της Θάλειας Καραμολέγκου – Κυριακή 22.03.2026
- Μαίρη Συνατσάκη: Οικογενειακή περιπέτεια υγείας με τον Ίαν Στρατή και την κόρη τους
- «Ετήσια συνάντηση των Προέδρων και Εκπροσώπων των Εθνικών Επιτροπών EuroPsy (NECs) – EFPA στις Βρυξέλλες»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook