Στις 10 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν
Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων (16 Ιανουαρίου) τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από 11 το πρωί έως 8 το βράδυ.
Από τις 10 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως ανακοίνωσε o Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.
Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων (16 Ιανουαρίου) τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από 11 το πρωί έως 8 το βράδυ.
«Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παραιτήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος από τον ΣΥΡΙΖΑ και από βουλευτής – Ο Χρήστος Σπίρτζης καταλαμβάνει την έδρα του
- Μεξικό: Συγκλονιστικό βίντεο από την απαγωγή της δημοσιογράφου Ροξάνα Γκουσμάν – Βρέθηκε νεκρή μετά από 15 μέρες
- Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα μετά το θάνατο της μητέρας της: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει»
- Θεσσαλονίκη: H στιγμή που ο δράστης αφήνει τον εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη και η έκρηξη – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Το εντυπωσιακό πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους
- Θάνος Ντόκος για τους Ρώσους φαρσέρ: Έβλεπα τον Ουμέρωφ, όπως βλέπω εσάς… ζωντανά – Ποιοι είναι οι Vovan και Lexus που τον παγίδευσαν (βίντεο)
- Ο Γιώργος Λιάγκας αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές: «Είναι η πρώτη φορά που τελειώνει μια εκπομπή και δε μπορώ να σας πω αν θα είμαστε μαζί ή όχι» (βίντεο)
- Η Ελένη Φουρέιρα φωτογραφήθηκε με τα βραβεία της από τα MAD VMA: «Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια που με στηρίζετε»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook