Όπως είχε αποκαλύψει το Bigpost, o γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την απόφασή του να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική, με τη δημιουργία ενός νέου κόμματος. Μέσα από το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Crash, ο Τράγκας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων και να γραφτούν μέλη: «Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική […]

Όπως είχε αποκαλύψει το Bigpost, o γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ανακοίνωσε την απόφασή του να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική, με τη δημιουργία ενός νέου κόμματος.

Μέσα από το ιντερνετικό ραδιόφωνο του Crash, ο Τράγκας απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων και να γραφτούν μέλη:

«Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους. Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος χωρίς κομμάτικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 21 είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook