Συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η συνάντηση των Νίκου Παναγιωτόπουλου και Χουλουσί Ακάρ δεν ήταν σύντομη αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το παραμικρό για το περιεχόμενο της συζήτησης τους.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση που έχουν οι δύο υπουργοί Άμυνας μετά από πολύ καιρό και ιδίως μετά την κλιμάκωση της προκλητικής ρητορικής της Άγκυρας. Η τελευταία επαφή των Παναγιωτόπουλου και Ακάρ ήταν τον περασμένο Ιούλιο στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, όπου είχαν συζητήσει να πέσουν οι τόνοι.

Χθες, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών. Η συνάντηση διήρκεσε 22 λεπτά και στο τραπέζι βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την ειρήνη.

Μάλιστα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, όπως έγραψε και σε σχετική ανάρτηση στο Twitter, τόνισε τη σημασία της συνοχής και της ενότητας ειδικά στη Νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook