“Ο κ. Πάτσης σήμερα ομολόγησε πως ο κ. Μητσοτάκης και ήξερε και τον κάλυπτε για χρόνια», τονίζει σε on camera δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Περιμένουμε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για να εξεταστεί που βρήκε τα 4,3 εκατ. ο κ. Πάτσης για να αγοράσει χαρτοφυλάκιο άνω των 60 εκατ. κόκκινα δάνεια», αναφέρει. «Όπως επίσης και την άμεση αποπομπή Πιερρακάκη για το ένα εκατ. μέσω ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση», σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση

«Ο κ. Πάτσης σήμερα ομολόγησε πως ο κ. Μητσοτάκης και ήξερε και τον κάλυπτε για χρόνια. Γιατί ο πλουτισμός ημετέρων από τα κόκκινα δάνεια εργαζόμενων και επιχειρηματιών είναι πυρήνας της πολιτικής Μητσοτάκη.
Κουμπάρος του κ. Πέτσα, πρώην συνέταιρος της συζύγου Τσιάρα, ευνοούμενος του κ. Πιερρακάκη και με το γιο του συντονιστή του τμήματος μη εξυπηρετούμενων δανείων της ΝΔ για να συντονίζει τη λεηλασία των ακινήτων της μεσαίας τάξης

Περιμένουμε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες για να εξεταστεί που βρήκε τα 4,3 εκατ. ο κ. Πάτσης για να αγοράσει χαρτοφυλάκιο άνω των 60 εκατ. κόκκινα δάνεια.

Όπως επίσης και την άμεση αποπομπή Πιερρακάκη για το ένα εκατ. μέσω ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση.
Όταν θέλει η κυβέρνηση ο κ. Πιερρακάκης εμφανίζεται ως σωτήρας των ΕΛΤΑ που είναι εποπτευόμενος φορέας του υπουργείου του. Τώρα που αποκαλύφθηκε το πλιάτσικο δεν ξέρει τίποτα και τα ρίχνει όλα στον κ. Σταϊκούρα;
Ας αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης ποιον θα αποπέμψει».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook