Στο μικροσκόπιο της έρευνας του οικονομικού εισαγγελέας ο Ανδρέας Πάτσης για για αδικήματα όπως φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κάθε άλλο αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα.

Ο οικονομικός εισαγγελέας Χρήστος Μπαρδάκης θα εξετάσει λεπτομερώς την επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή Ανδρέα Πάτση – ο οποίος διαγράφτηκε από τη ΝΔ- καθώς και όλες τις εταιρίες στις οποίες φέρεται να συμμετέχει ο ίδιος και συγγενικά του πρόσωπα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης θα διερευνηθούν αδικήματα όπως φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και κάθε άλλο αυτεπαγγέλτως διωκόμενο αδίκημα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, θα διερευνηθεί εάν οι εταιρείες του βουλευτή σχετίζονται με offshore, με εισπρακτικές ή εταιρείες αγοράς κόκκινων δανείων. Η προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από δύο επίκουρους οικονομικούς εισαγγελείς υπό την εποπτεία εισαγγελέα εφετών.

Ήδη η παραγγελία έχει διαβιβαστεί στη Διεύθυνση Έρευνών Οικονομικού Εγκλήματος για τον πρώτο έλεγχο των οικονομικών στοιχείων ενώ ο κ.Μπαρδάκης αναμένει και το πόρισμα της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τα πόθεν έσχες του βουλευτή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook