Στο θέμα των υποκλοπών επιμένει η εφημερίδα «Documento» και αυτή την Κυριακή και δημοσιεύει νέα λίστα παρακολουθήσεων

Το νέο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας έχει τίτλο: «Είχε περικυκλώσει τους πάντες… από την ΕΥΠ έως το Προεδρικό Μέγαρο για να διατηρείται στην εξουσία ως καθεστώς» και σχετικό video γίνεται η προαναγγελία των νέων αποκαλύψεων από την ιστοσελίδα της εφημερίδας.

Τα νέα ονόματα που αναφέρει το πρωτοσέλιδο του Documento:

Για το πρώτο θέμα της εφημερίδας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, αναφορικά με τις παρακολουθήσεις με το σύστημα Predator , πολιτικών, των συζύγων τους, επιχειρηματιών , δημοσιογράφων και άλλων παραγόντων του δημόσιου βίου ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος είχε διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας την περασμένη εβδομάδα προσήλθε στην Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης συνοδεύομενος από τον συνήγορο του Γιάννη Μαντζουράνη, χωρίς ωστόσο να καταθέσει στοιχεία για το επίμαχο δημοσίευμα σχετικά με τις παρακολουθήσεις κορυφαίων υπουργών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.

Ο Κώστας Βαξεβάνης δήλωσε κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που θα κατατεθούν και επέκρινε έντονα τις δικαστικές αρχές για την μη διερεύνηση της υπόθεσης.

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook