Αχτσιόγλου: Η ιλαροτραγωδία «κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά τραπεζών» συνεχίζεται
«Η ιλαροτραγωδία “κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά τραπεζών” συνεχίστηκε και σήμερα με την τηλεοπτική εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών». Αυτό τονίζει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή της η Έφη Αχτσιόγλου που εξαπολύει επίθεση κατά της κυβέρνησης.
Ανάρτηση στο Facebook για τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας σε σημερινή τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε η Τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, αναφέροντας ότι «η ιλαροτραγωδία «κυβέρνηση Μητσοτάκη κατά τραπεζών» συνεχίστηκε και σήμερα με την τηλεοπτική εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών».
Η κ. Αχτσιόγλου σημειώνει ότι «η κυβέρνηση εμφανίζεται θιγμένη από τη στάση των τραπεζών που σωρεύουν κέρδη την ώρα που οι πολίτες έρχονται αντιμέτωποι με τρομακτικές αυξήσεις στις δόσεις των δανείων τους και τις «καλεί» να συνετιστούν» και προσθέτει ότι «η ίδια κυβέρνηση που εδώ και καιρό λειτουργεί ως νομιμοποιητικός μηχανισμός σώρευσης υπερκερδών σε ολιγοπωλιακά συμφέροντα σε κάθε επίπεδο, στην ενέργεια, στα βασικά είδη διαβίωσης, στις τράπεζες», συμπληρώνοντας ότι «η ίδια που νομοθέτησε την πλήρη ελευθερία των τραπεζών στον πτωχευτικό της κώδικα και τον εξωδικαστικό μηχανισμό, που κατήργησε κάθε προστασία της πρώτης κατοικίας, που αφήνει τα funds να λειτουργούν εν πλήρη ασυδοσία».
«Η ίδια που απέκλεισε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τα χαμηλότοκα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης» αναφέρει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι «αυτή η παράσταση δεν συγκινεί κανέναν» και καταλήγει λέγοντας: «Μία κυβέρνηση που έχει την πολιτική βούληση νομοθετεί μέτρα προστασίας, βάζει κανόνες, επιβάλλει πραγματική φορολόγηση και έκτακτη εισφορά στα άδικα κέρδη ολιγοπωλίων».
Δείτε την ανάρτηση:
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Ο βασιλιάς επέστρεψε» – O Ομπράντοβιτς και επίσημα στον Παναθηναϊκό
- Ηράκλειο: Πέθανε ξαφνικά στα κρατητήρια η 34χρονη που πέταξε το μωρό στα σκουπίδια!
- Χαμός με τη Μάγδα Τσέγκου: Παρενέβη τηλεφωνικά στη Χρηστίδου – «Εάν δεν σας εκτιμούσα, θα είχα κινηθεί νομικά» (βίντεο)
- Γαστούνη: Ταυτοποιήθηκε η οδηγός του ΙΧ που πάτησε και σκότωσε τον σκύλο – Είναι κάτοικος της περιοχής- Τι υποστηρίζει
- Κρήτη: «Μου μίλησε απαξιωτικά, την χτύπησα στο κεφάλι και την μαχαίρωσα», ομολόγησε ο Σκοπιανός για την δολοφονία της Σταυρούλα Λεβεντάκη – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Μητσοτάκης: Η πλατφόρμα PosoKanei ήρθε για να μείνει – Έως 36.000 ευρώ για το πρόγραμμα «Ανακαίνιση Κατοικίας»
- Η Hλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε υλικό από τα παρασκήνια του GNTM – Φωτογραφίες
- Κρήτη: Εντοπίστηκε η σορός της αγνοούμενης Σταυρούλας Λεβεντάκη – Ήταν θαμμένη σε χωράφι – Ομολόγησε ο 43χρονος ενοικιαστής της
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook