ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη από Αλεξανδρούπολη: «Επιλέγει εκλογές στο σκοτάδι και σε τοξικό κλίμα»
«Εργαλειοποίησε το απόρρητο για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη.
Με αφορμή και τις εξελίξεις με την ΑΔΑΕ, η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «εργαλειοποίησε το ”απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια».
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αναφέρει:
«Ο Πρωθυπουργός, που το 2019 υπήγαγε την ΕΥΠ στον προσωπικό του έλεγχο και εργαλειοποίησε το ”απόρρητο” για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια, βάπτισε ”θεσμική διαφωνία” την ευθεία παρέμβαση στη λειτουργία της ΑΔΑΕ.
Μια τόσο προδήλως αντισυνταγματική συμπεριφορά δηλώνει είτε απώλεια κάθε επαφής με τη θεσμική πραγματικότητα μιας χώρας μέλους της Ε.Ε. είτε τρόμο μπροστά στο ενδεχόμενο νέων αποκαλύψεων».
Μάλιστα, η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη προσθέτει, παραπέμποντας σε δημοσίευμα γνωστής πολιτικής ιστοσελίδας, ότι «η ΑΔΑΕ έχει τεκμηριώσει την παρακολούθηση από την ΕΥΠ ενός εν ενεργεία Υπουργού της Κυβέρνησης και ανώτερων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Απαιτούνται καθαρές απαντήσεις εδώ και τώρα.
Η συνειδητή επιλογή της Κυβέρνησης να γίνουν οι εκλογές στο σκοτάδι και σε τοξικό κλίμα, είναι μια επικίνδυνη επιλογή για τη χώρα μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες γεωπολιτικές συνθήκες, όπου πρέπει να προκρίνονται το πολιτισμένο κλίμα αντιπαράθεσης και η θεσμική συμπεριφορά», επισημαίνει, καταλήγοντας, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Ολες οι Ειδήσεις
- Απατεώνες στέλνουν SMS ως «MYaade» ή «GOV» για φόρο κυκλοφορίας, τι να προσέξουν οι πολίτες
- Φειδίας Παναγιώτου: Νοικιάζει ως «πολιτικό γραφείο» βίλα με πισίνα και 4 κρεββατοκάμαρες – Το συμβόλαιο που τον «καίει» – Φωτογραφίες
- Άνοδος για την ενημέρωση του OPEN και τον Ιανουάριο του 2026
- Συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Αλέξη Παπαχελά –Απόψε Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ
- Διάγγελμα Μητσοτάκη για την Συνταγματική Αναθεώρηση – Ποια άρθρα είναι στο επίκεντρο (βίντεο)
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ταρέμι από την… άσπρη βούλα έσωσε τον βαθμό για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 4-1: Ράγισαν καρδιές στην άνετη νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά»
- Ελένη Βουλγαράκη: Ξεσπά κατά του Δημήτρη Παπανώτα – «Ντροπιαστικό να εκφράζεις μισογυνιστικές απόψεις»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook