Η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, ξεκινά στη Βουλή στις έξι το απόγευμα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή

Την Παρασκευή στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής θα βρεθούν οι πολιτικοί αρχηγοί και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορία.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ζήτησε την άμεση διεξαγωγή της διαδικασίας επικαλούμενος το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιαπωνία.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία που μας δίνετε και σας ευχαριστούμε, θα έχουμε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε το επόμενο τριήμερο σε επίπεδο δημοσίων πολιτικών» ανέφερε ο Γ. Γεραπετρίτης.

Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης ,ειδικότερα απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε μεταξύ άλλων: Θα έχουμε την ευκαιρία να αντιπαρατεθούμε στις υποθέσεις που έχουμε. Αφενός γιατί θα έχουμε την ευκαιρία στη Βουλή σε επίπεδο δημοσίων πολιτικών. Αφετέρου δε θα τα ακούσετε όλα από εμάς. Θα έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε όλα και από εσάς γιατί το τελευταίο διάστημα σας είχαμε χάσει και δεν ήταν από ίωση.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έβγαλε το πόρισμα του «είστε αμετάκλητα ένοχοι», μπράβο ούτε να είστε ο Άρειος Πάγος.

Όμως ένοχος ένοχον ου ποιεί. Εκείνος ο οποίος έχει ανοικτά ειδικά δικαστήρια για χειραγώγηση θεσμών εκείνος που αποκαλύπτεται ότι είχε φερέφωνα στα οποία έβαζε κουκούλες και εκείνος ο οποίος σήμερα ακούγεται ότι είχε μία διασύνδεση με βαλίτσες και μαύρο χρήμα.

Ο πρωθυπουργός ζητεί την άμεση συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας και να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. κατέληξε ο κ. Γεραπετρίτης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook