Ανακοίνωση για το σημερινό επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή, σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Ο κ. Γιώργος Βαρεμένος «αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό», αναφέρει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Άννα Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος», καταλήγει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook