Τέμπη – ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: «Το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε»
  «Ας αποδεχτεί ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ για την ανάρτηση του πρωθυπουργού για την τραγωδία των Τεμπών.
«Ας αποδεχτεί ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ την ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία ζητά «συγγνώμη» για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Τονίζει ότι το επιτελικό κράτος αποδείχτηκε επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρή θεσμική δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Ο πρωθυπουργός υπό το βάρος της διογκούμενης οργής για την ανείπωτη τραγωδία απομακρύνθηκε σήμερα από τη θεωρία του ενός και μόνου υπεύθυνου αλλάζοντας κατά την προσφιλή τακτική του επιφανειακά θέσεις με μόνο στόχο να διαχειριστεί επικοινωνιακά τις αρνητικές επιπτώσεις.
Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι οδυνηρή.
Το μοντέλο διακυβέρνησης που ο πρωθυπουργός ονόμασε «επιτελικό κράτος», αποδείχτηκε μια επικοινωνιακή κατασκευή που κατέρρευσε από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες.
Ας αποδεχτεί, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης τις ευθύνες του και ας μην καμώνεται ότι θα σηκώσει τις αμαρτίες των άλλων.
Η χώρα χρειάζεται Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία και όχι μια παρέα ημέτερων, που θεωρεί πως μπορεί να διευθύνει τη χώρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Βορίζια: «Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον γιο μου, να φύγουν από το χωριό» λέει η μητέρα του Φανούρη Καργάκη (βίντεο)
 - Ολίβια Βασιλόπουλος: Φωτογραφήθηκε για την νέα «Copula Αthens» καμπάνια ρούχων των Κωνσταντάκη-Παναγιώτου-Μπασινά
 - Τατιάνα Μπλάτνικ: Η συνάντηση με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην Αμερικανική Πρεσβεία και το μήνυμα της
 - Ιωάννα Τούνη: «Κρατάω αυτή τη μέρα μέσα μου σαν κάτι ιερό» – Η πρώτη ανάρτηση μετά το γάμο της κολλητής της
 - Στράτος Τζώρτζογλου: Όλο το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι, οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες (βίντεο)
 - ALCO: Στις 11,6 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ, αύξηση των αναποφάσιστων στο 21,5%
 - Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση της 13χρονης Ελευθερίας
 - Επεισοδιακή τηλεδιάσκεψη βουλευτών της ΝΔ με τον επικεφαλής των ΕΛΤΑ – Πάρτε πίσω το «λουκέτο» στα καταστήματα, δεν μπρούμε να στηρίξουμε αυτό το σχέδιο
 
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook