Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας υποστήριξε ότι «αν η διαφορά είναι 1-2 μονάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαινε σε «κυβέρνηση ηττημένων» και τη δήλωση αυτή σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Κριτική στην τοποθέτηση του κ. Γιώργου Τσίπρα περί «κυβέρνησης ηττημένων» άσκησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σύμφωνα με δήλωσή του ο κ. Οικονόμου τονίζει ότι «ο κ. Γιώργος Τσίπρας αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του κ. Αλέξη Τσίπρα: να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων, εκμεταλλευόμενοι την απλή αναλογική».

«Προφανώς, αφού τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλιώς, με τον κ. Βαρουφάκη, που θέλει να ανατινάξει τις τράπεζες. Ίσως και με κάποιο ακροδεξιό κόμμα, αν η συμπλήρωση με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη δεν φτάνει. Για αυτό η κάλπη στις 21 Μαΐου είναι καθοριστική. Για να συνεχίσει η Ελλάδα τολμηρά, σταθερά, μπροστά», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.

Γιώργος Τσίπρας: Θα το μετρήσουμε εκείνη τη στιγμή

Ο Γιώργος Τσίπρας ρωτήθηκε, στη διάρκεια συνέντευξής του στο Action24, αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαινε σε «κυβέρνηση ηττημένων», σε περίπτωση που έμενε πίσω από τη Νέα Δημοκρατία στην πρώτη κάλπη. «Αν η διαφορά είναι 1-2 μονάδες… αν υπάρξει τέτοιο απίθανο ενδεχόμενο, σε αυτή την περίπτωση θα το μετρήσουμε εκείνη τη στιγμή» είπε ο κ. Τσίπρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook