Η Εύα Καϊλή στη συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, μόνον αν αθωωθεί

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποφυλάκιση της για το σκάνδαλο του Κατάρ η Εύα Καϊλή σπάει τη σιωπή της και μιλάει για τις δύσκολες ώρες της μοναξιάς και της απελπισίας στις φυλακές του Χάρεν και τις στιγμές που σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της αλλά σκέφτηκε την κορούλα της.

«Πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω το μαρτύριο της μοναξιάς»
Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής αναφέρεται αναλυτικά στα όσα βίωσε αυτούς τους τέσσερις μήνες που ήταν προφυλακισμένη με την κατηγορία της συμμετοχής της στο σκάνδαλο διαφθοράς του Κατάρ που κλόνισε το Ευρωκοινοβούλιο.

«Είναι αλήθεια, μπορώ να το πω, πέρασαν στιγμές που σκέφτηκα να τελειώσω μόνη μου το μαρτύριο της εκκωφαντικής μοναξιάς» αναφέρει η Εύα Καϊλή.

«Δείλιασα, δεν το έκανα, η σκέψη της κορούλας μου δε με άφηνε, με στήριζε, μου έδωσε νόημα να σηκωθώ, να πολεμήσω για να αποδείξω ότι είμαι αθώα, για να μην ντρέπεται η κόρη μου για εμένα» προσθέτει.

Η επιστροφή στην Ελλάδα
Η Εύα Καϊλή στη συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, με το κούτελό της καθαρό.

«Δε θα υποκύψω. Αν αποτύχω να πείσω τη βελγική Δικαιοσύνη ότι είμαι αθώα, δε θα επιστρέψω ποτέ στην πατρίδα μου, θα ντρέπομαι να κοιτάξω στα μάτια τους ανθρώπους που έχω συμπορευθεί από μαθήτρια του Λυκείου μαζί τους» τόνισε.

«Η ντροπή είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το μεταβολίσω, με συγκλονίζει» πρόσθεσε η 44χρονη πολιτικός, που ήταν η τελευταία που αποφυλακίστηκς με όρους από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο του Κατάρ.
εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο του Qatargate που είδε την… πόρτα της εξόδου από τις φυλακές με ηλεκτρονική επιτήρηση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook