Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Παρακολούθησε την ακολουθία και την περιφορά του Επιταφίου με τη σύζυγο του
Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης για το Πάσχα με τη σύζυγγο του.
Ο πρωθυπουργός κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις του θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στο εξοχικό του στην Τήνο.
Το βράδυ της μεγάλης Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου. Από τις πιο συγκινητικές στιγμές στο νησί είναι όταν οι πέντε επιτάφιοι συναντώνται στην πλατεία της Παντάνασσας.
Αύριο, Μεγάλο Σάββατο ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τη Θεια Λειτουργία στην Παναγία της Τήνου και στη συνέχεια θα απευθύνει το Πασχαλινό του μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ
- Γέννησε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η εξομολόγηση της για τον πρόωρο ερχομό του γιου της και τους δύο μήνες στη θερμοκοιτίδα
- Φωτιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω: Μήνυμα 112 για απομάκρυνση από Χαϊδάρι προς Περιστέρι – Μάχη για να μην φτάσουν οι φλόγες στο Ψυχιατρείο στο Δαφνί
- Xάος στην Θέουτα: 60.000 μετανάστες μπήκαν στην ισπανική πόλη της Αφρικής – Στους 34 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών (βίντεο)
- «Στον ψυχολόγο»: Επέστρεψε με εκρηκτικό single η Ειρήνη Ντίσιου!
- Η Έλλη Κασόλη εντάσσεται στη δημοσιογραφική ομάδα του ΕΡΤnews
- Φωτιά στη Βοιωτία: Πύρινος εφιάλτης στον Άγιο Βασίλειο – Απεγκλωβίστηκαν δια θαλάσσης 300 άτομα – Μάχη με τις φλόγες σε Αργολίδα και Αχαία, κάηκαν σπίτια – Μπαράζ 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
- Η Πολύζου με αγωγή κατά της Κωνσταντοπούλου, της ζητάει 500.000 ευρώ για επεισόδιο στο περιστύλιο της Βουλής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook