Βαρύτατες καταγγελίες από τον πρώην βουλευτή του κόμματος της Ελληνικής Λύσης με την κόντρα Μυλωνόπουλου – Βελόπουλου στα άκρα

Με βαρύτατες κατηγορίες κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου επανήλθε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, ο τέως βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ, ο  Αντώνης Μυλωνάκης, έκανε λόγο για πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, την οποία θα αποκαλύψει και πρόσθεσε μάλιστα ότι μπορεί να εξελιχθεί χειρότερο από τη Χρυσή Αυγή.

Λίγο αργότερα μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο κ. Μυλωνάκης προχώρησε σε ακόμη πιο βαριές καταγγελίες κάνοντας λόγο για «μαύρα χρήματα» που έδιναν οι βουλευτές του κόμματος.

«Θα αποκαλύψω όλη την πολιτική, εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Βελόπουλου, που μπορεί να εξελιχθεί χειρότερη από τη Χρυσή Αυγή», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Μυλωνάκης. Όπως είπε «αυτή η εγκληματική οργάνωση – που προφανώς είχε ξεκινήσει από το 2019- δεν την ήξερα εγώ. Κεφάλι είναι ο Βελόπουλος, νούμερο δυο είναι η κυρία Δήμητρα Κρητικού. Ήταν η ιδιαιτέρα του, τώρα την έχουμε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος», είπε ο Δημήτρης Μυλωνάκης μιλώντας στον ΣΚΑΙ

Ο κύριος Μυλωνάκης συνεχίζει λέγοντας ότι «για να ολοκληρωθεί η εγκληματική οργάνωση χρειάζεται και ένας λογιστής και ένας δικηγόρος. Έβαλε τον φίλο του τον Σαράκη, τον δικηγόρο, τον οποίο του γνώρισα εγώ. Χρειάζεται και ένας λογιστής. Ο Βατόπουλος, ένας λογιστής από το Μενίδι, τον έβαλε λογιστή. Είναι όλοι μαζί μια ομάδα και οργανωτής του όλου παιχνιδιού είναι ο κύριος Σπίνος, ο οποίος είχε κατέβει με τη Χρυσή Αυγή».
Απαντώντας στην ερώτηση γιατί αυτό αποτελεί πολιτική εγκληματική οργάνωση ο Αντώνης Μυλωνάκης είπε «Η πολιτική εγκληματική οργάνωση, θέλει να σκοτώσει χαρακτήρες, να δολοφονήσει ανθρώπους (σχηματικά) για να βάλει τους δικούς της, δέκα ανθρώπους, Αυτό είναι περίπτερο, δεν είναι κόμμα. Προσπαθεί να είναι ο αυτοκράτορας».

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, ο κ. Μυλωνάκης προχώρησε σε ακόμη πιο βαριές καταγγελίες κατά του κόμματος που βρισκόταν μέχρι πρότινος.

Όπως είπε, οι βουλευτές ενισχύουν κάθε μήνα το κόμμα με 1.500 ευρώ.

«Τα 1.000 τα παίρνει το κόμμα απευθείας από τη μισθοδοσία, έχει γίνει συμφωνία, και τα άλλα 500 ευρώ το μήνα μαύρα. Μαύρα. Ευθέως, δηλαδή. Σε φάκελο. Μπορεί να κατηγορηθούμε κι εμείς δηλαδή, αλλά αυτή είναι η αλήθεια», υποστήριξε.

«Ο κ. Βελόπουλος ζήτησε 1.000+500 ευρώ. Τα 1.000 ευρώ είναι το όριο, τα 500 είναι μαύρα. Δηλαδή 250.000 για 4 χρόνια. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα, αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται;» επέμεινε, προσθέτοντας ότι οι βουλευτές φορολογούνται για όλο το ποσό της βουλευτικής αποζημίωσης.

Ερωτηθείς γιατί τα ισχυρίζεται σήμερα όλα αυτά, απάντησε: «Επειδή δεν έχω εμπιστοσύνη πλέον και προσπάθησαν να με σπιλώσουν».

Ο κ. Μυλωνάκης ζήτησε να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος, για να βρεθεί πού πήγαν τα χρήματα, αν και πρόσθεσε ότι δεν κατηγορεί κανέναν, απλώς ζητά έλεγχο.

Τέλος, ερωτηθείς αν έχει αποδείξεις, απάντησε: «Θα δούμε, όταν βγάζω κάτι θα λέω και από πού προήλθε αυτό που λέω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook