Στόχος επίθεσης με γιαούρτια έγινε ο Θάνος Πλεύρης ενώ ήταν με την οικογένεια του – Για «θραύδειλα φασισοστοειδή» έκανε λόγο ο Άκης Σκέρτσος

«Τόσο άθλιοι, μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου», έγραψε ο Θάνος Πλεύρης για την επίθεση που δέχτηκε ενώ έτρωγε με την οικογένεια του σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα

Επίθεση με γιαούρτια δέχτηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, την ώρα μάλιστα που έτρωγε μαζί με τη σύζυγο και τα μικρά παιδιά του στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης έκανε γνωστό μέσω Twitter, η επίθεση με τα γιαούρτια έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (30.4.2023) σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα, την ώρα που έτρωγε μαζί με τη γυναίκα και τα παιδιά του.

Ο υπουργός σημείωσε πως τα γιαούρτια πέτυχαν τόσο τον ίδιο όσο και τα μικρά παιδιά του,γράφοντας χαρακτηριστικά στο Twitter:

«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι».

Ανέβασε, δε, και δύο φωτογραφίες με τα λερωμένα ρούχα των παιδιών.

Στη συνέχεια έκανε ακόμα ένα tweet λέγοντας:

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8χρονο γιο μου, την 13χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτός από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι».

Άκης Σκέρτσος: «Θρασύδειλα φασιστοειδή»
Ο Άκης Σκέρτσος χαρακτήρισε «θρασύδειλα φασιστοειδή» τους δράστες της επίθεσης και κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν την επίθεση.

Η ανακοίνωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου:

«Η επίθεση από θρασύδειλα φασιστοειδή με καλυμμένα χαρακτηριστικά κατά του Θάνου Πλεύρη, της συζύγου και των μικρών παιδιών του, μέρα μεσημέρι, σε κατάστημα εστίασης στα Πετράλωνα, είναι ευθεία επίθεση στην ίδια τη δημοκρατία και το δικαίωμα κάθε πολίτη να κυκλοφορεί ελεύθερος και να νιώθει ασφαλής.

Όσοι θεωρούν ότι υπάρχουν άβατα στις πόλεις μας που τους ανήκουν βρίσκονται εκτός του δημοκρατικού τόξου και αποτελούν απειλή για το κράτος δικαίου.

Αναμένουμε την άμεση και σκληρή καταδίκη των κομμάτων απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφασισμού της κοινωνίας από τους κάθε λογής εραστές του χάους και των άκρων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook