Πώς γνωρίστηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ποια η αίσθηση που της άφησε.

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action 24 με παρουσιάστρια την Αθηναΐδα Νέγκα φιλοξενήθηκε η Εύα Καρύδη.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα μίλησε για την πορεία της μέσα στην τέχνη, καθώς πρόκειται για μία γνωστή και διεθνώς αναγνωρισμένη γλύπτρια, η οποία έχει εκθέσει τη δουλειά της σε μεγάλες πόλεις του κόσμου όπως το Παρίσι, η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο.

Η Εύα (Ευαγγελία) Καρύδη μίλησε για την αγάπη της στο νησί της, ενώ στη συνέχεια αναφερόμενη στη δουλειά της τόνισε πως είναι ένας λαϊκός άνθρωπος, που του αρέσει να κάνει τη δουλειά που επέλεξε να ακολουθήσει, ενώ μετά από ερώτηση της παρουσιάστριας αποκάλυψε πως όταν φτιάχνει κάποιο άγαλμα μπορεί να ακούσει και Νίκο Μακρόπουλο αλλά και Αντρέα Μποτσέλι.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η υποψήφια βουλευτής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να κατέβει στον στίβο της πολιτικής και τη συνάντηση που επιδίωξε να έχει η ίδια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως ήθελε να γνωρίσει από κοντά τον άνθρωπο για τον οποίο θα υπερασπιστεί τις απόψεις του κόμματος στις επικείμενες εκλογές.

Τέλος, η Εύα Καρύδη είπε πως αν έπρεπε να κάνει κάποιου πολιτικού την προτομή, αυτός δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook