Σε ερωτήσεις για το αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει τη διερευνητική εντολή ο Άκης Σκέρτσος παρέπεμψε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού αργότερα απόψε το βράδυ, όταν θα υπάρχουν και επίσημα αποτελέσματα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, τόνισε μετά την ανακοίνωση του πρώτου exit poll πως η Νέα Δημοκρατία είναι ικανοποιημένη, αλλά περιμένει και τα επίσημα αποτελέσματα.

Παρότι εμφανίστηκε συγκρατημένος, πάντως, ο κ. Σκέρτσος μίλησε για καθαρή νίκη και ανανέωση της εντολής από τον ελληνικό λαό στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Σε ερωτήσεις για το αν ο κ. Μητσοτάκης θα λάβει τη διερευνητική εντολή ο Άκης Σκέρτσος παρέπεμψε στις δηλώσεις Μητσοτάκη αργότερα απόψε το βράδυ, όταν θα υπάρχουν και επίσημα αποτελέσματα.

Η δήλωση του κ. Σκέρτσου:

Τα exit polls δείχνουν μία σαφή τάση, μία ανανέωση της εντολής προς τη ΝΔ, προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσουμε τις μεγάλες αλλαγές που ζητά η ελληνική κοινωνία. Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να σχολιάσουμε και θα περιμένουμε φυσικά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό να κάνει τη δική του δήλωση και ανάγνωση των αποτελεσμάτων. Αποτελούν ενδείξεις τα exit polls θυμίζω. Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook