Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν άλλες περιφέρειες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Οι πολιτικοί αρχηγοί με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 21η Μαίου αποφάσισαν ποια έδρα επιλέγουν να κρατήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα κρατήσει την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης.Η ΝΔ δίνει ιδιαίτερο βάρος στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα. Άλλωστε δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι ο Κυριάκος Μητοτσοτάκης θα επισκεφτεί και το Άγιον Όρος για προσκύνημα του Αγίου Πνεύματος, μια επιλογή που έχει να κάνει και με τη φημολογούμενη επιρροή κάποιων Μονών στο νεοσύστατο κόμμα «Νίκη».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θεωρείται βέβαιο ότι θα κρατήσει την έδρα στην Α’ Πειραιά και εκτός θα μείνει ο Θοδωρής Δρίτσας. Ο λόγος της επιλογής του ειναι ότι στις άλλες έδρες που ήταν υποψήφιος θέλησε να αφήσει νέους βουλευτές να βγουν «μπροστά».

Αναφορικά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη,  αναμένεται να κρατήσει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης για συμβολικούς λόγους προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία του στην εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Από τη στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης επιλέγει να κρατήσει την έδρα στην Α’ Θεσσαλονίκης μένει εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο πρόεδρος του κόμματος θα προτείνει για τη θέση του Ε’ αντιπροέδρου της Βουλής, τον βουλευτή Αρκαδίας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ενώ για τη θέση του γραμματέα του προεδρείου, τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Μανώλη Χριστοδουλάκη ο οποίος είναι ο νέοτερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Ο γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα κρατήσει την έδρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φθιώτιδα, αφήνοντας εκτός τον Κωνσταντίνο Μπασδέκη.Και

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα κρατήσει την έδρα στη Λάρισα.
Σημειώνεται πάντως ότι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν άλλες περιφέρειες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Σημειώνεται πάντως ότι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν άλλες περιφέρειες για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook