Σκέρτσος: Ο Ανδρουλάκης απέδειξε ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ

Το σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας για την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
«Ο Νίκος Ανδρουλάκης, χρησιμοποιεί την ίδια ρητορική με τον ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Ακης Σκέρτσος.
Ανακοίνωση της ΝΔ για την ομιλία Ανδρουλάκη στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όπου άσκησε σκληρή κριτική στο κυβερνών κόμμα.
“Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε σήμερα ότι το μόνο που θέλει είναι να γίνει ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Ίδιο λεξιλόγιο, ίδια στείρα αντιπολίτευση του «όχι σε όλα και ναι στο τίποτα», ίδια επικίνδυνη επιπολαιότητα με μη κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα, ίδιο έλλειμμα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη ο τόπος να αποκτήσει σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση. Αναγκαζόμαστε να πάμε σε δεύτερες εκλογές -λόγω της απλής αναλογικής του ΣΥΡΙΖΑ- για να υπάρξει κυβέρνηση. Όχι για να λύσει τα προβλήματά της η αντιπολίτευση και το κομματικό σύστημα,ανέφερε ο Άκης Σκέρτσος .
«Οι πολίτες που αγαπούν την ευθύνη και επιζητούν μια ισχυρή Ελλάδα θα ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως τη μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να πάει την πατρίδα μας σταθερά, τολμηρά, μπροστά», κατέληξε.
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο οι δύο υπερτυχεροί του υψηλότερου τζάκ ποτ στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ – Μοιράστηκαν τα 28,8 εκατ. ευρώ
- «Με εξέθεσε στους φίλους μου», είπε ο 28χρονος για την άγρια δολοφονία της 47χρονης στο Χαλάνδρι – Δεν ήταν ζευγάρι
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook