Μαρία Σπυράκη : Την άρση της ασυλίας της αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοιβούλιο

Υπέρ της άρσης της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκης ψήφισε πριν από λίγο η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.
Η άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη αποφασίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μαζί με την άρση της ασυλίας για τον Αλέξη Γεωργούλη.
Η άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη αφορά σε υπόθεση αμοιβών των συνεργατών της και η κατηγορία είναι παράνομη εκταμίευση κονδυλίων του προϋπολογισμού.
Όπως είχε κάνει γνωστό η ευρωβουλευτής της ΝΔ τα χρήματα έχουν επιστραφεί ενώ η κ. Σπυράκη είχε δηλώσει για την υπόθεση:
“Δεν “κρύφτηκα” πίσω από την ασυλία μου. Αντίθετα, με επιστολή μου προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Νομικών υποθέσεων (JURI) ζήτησα την άρση της ασυλίας μου και την επίσπευση της διαδικασίας. Ουδέποτε κατηγορήθηκα για λήψη αμοιβών συνεργατών μου ή παράνομη εκταμίευση κονδυλίων του προϋπολογισμού. Δεν έχω καμία οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Δικαιοσύνη”.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Έχω δεχθεί απειλές κατά της ζωής μου», καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού – Τι κατέθεσε στο ελληνικό FBI (βίντεο)
- Παρασκευή Κερασιώτη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η πρώην παίκτρια του GNTM
- MAD VMA 2025: Καταχειροκροτήθηκε η Κλαυδία με τη… διαφορετική «Αστερομάτα» – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Λουτσιάνο Ντάρτερι 2-1: Nίκη – θρίλερ για τον Έλληνα τενίστα στο τουρνουά του Χάλε (βίντεο)
- Μητσοτάκης στην ΠΕ της ΝΔ: Mε σύνθημα «το είπαμε, το κάναμε» πάμε για την τρίτη τετραετία – Ο Κ. Σκρέκας νέος γραμματέας
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook