Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος και την περιοδεία στην Χαλκιδική, λόγω κορωνοϊού.

Θετικός στο κορωνοϊό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το ανακοίνωσε μέσω Instagram.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος και την περιοδεία στην Χαλκιδική, λόγω κορωνοϊού.

Εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ θετικοί στον κορωνοϊό είναι οι Παύλος Μαρινάκης και Δημήτρης Τσιόδρας

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα έκανε τεστ και διαπίστωσε ότι νοσεί, με αποτέλεσμα να ακυρώνεται η περιοδεία του στην Χαλκιδική και η επίσκεψη που θα έκανε στο Άγιο Όρος την παραμονή και ανήμερα του Αγίου Πνεύματος.

“Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα. Έχουν ενίοτε, όμως, και ένα τίμημα. Σήμερα, έκανα το τεστ του covid. Είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες μέρες στην οικεία μου. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να πάω στο Άγιο Όρος, όπως σχεδίαζα. Δεν πειράζει, όμως. Εκεί θα είμαι όμως να πάμε σε μία άλλη ευκαιρία. Αλλά, βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεο μου”.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει μία ενόχληση στον λαιμό ενώ για τρεις μέρες θα παραμείνει στο σπίτι του. Εάν διαγνωστεί αρνητικός τις επόμενες μέρες τότε θα επανέλθει μετά την Τρίτη στις προεκλογικές του περιοδείες.
Θετικοί στην Covid-19 εντοπίστηκαν ο γραμματέας της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης και ο συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ Δημήτρης Τσιόδρας.

Ο κ. Μαρινάκης, όπως έγραψε στο twitter, παραμένει ασυμπτωματικός και ελπίζει ότι σε λίγες ημέρες «θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά από κοντά». «Πάνω από όλα προσέχουμε την υγεία μας» σημειώνει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook