To παρών έδωσε και φέτος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο Athens Pride

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος συνοδευόταν από αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο, καθώς και να φωτογραφηθεί μαζί τους.


Ο Αλέξης Τσίπρας όπως κάθε χρόνο βρέθηκε στο Athens Pride για την πολύχρωμη πορεία διαφορετικότητας στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά με το επίκαιρο προεκλογικά σύνθημα «μια φορά κι έναν καιρό διεκδικήσαμε και πετύχαμε».


Ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στα social media ανέφερε: «Μια φορά κι έναν καιρό», όπως λέει το σύνθημα του Athens Pride 2023, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη.

Όμως μέσα από διεκδικήσεις και αγώνες της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας άνοιξε ο δρόμος για αληθινές τομές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στους διαχρονικούς αγώνες ενάντια σε κάθε αδικία στάθηκε αρωγός στις διεκδικήσεις αυτές και θεσμοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Τώρα τα θέλουμε «Όλα για όλ@», όπως λέει το σύνθημα με το οποίο συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη φετινή γιορτή. Θέλουμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- ισότητα στον γάμο, όπως και αναγνώριση όλων των οικογενειών.
Γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους.

Γιατί η ζωή χωρά πολλά χρώματα.
Γιατί η Δίκαιη κοινωνία δε χωρά εξαιρέσεις.
Γιατί η αγάπη δεν έχει όρια».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook