Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, επικεφαλής του κόμματος «Φωνή Λογικής» μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter,καλεί τον κόσμο να την ψηφίσει μέσα από μια …περίεργη θεωρία που αναπτύσσει.

«Οτιδήποτε δεν βοηθάει στην επιβίωση και την εξέλιξη της ανθρωπότητας δεν είναι καλό για τον άνθρωπο» υποστηρίζει, επιχειρηματολογώντας γιατί δεν πρέπει οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά και …καλεί τον κόσμο να ψηφίσει το κόμμα της
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, επικεφαλής του κόμματος «Φωνή Λογικής» μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter,καλεί τον κόσμο να την ψηφίσει μέσα από μια …περίεργη θεωρία που αναπτύσσει.

Όπως λέει μεταξύ άλλων , «οτιδήποτε δεν βοηθάει στην επιβίωση και την εξέλιξη της ανθρωπότητας δεν είναι καλό για τον άνθρωπο».

Μάλιστα, για να στηρίξει το επιχείρημά της, παρουσιάζει το εξής παράδειγμα-«πείραμα»: «Έστω ότι στέλνουμε σε ένα έρημο νησί 100 γυναίκες και δέκα άνδρες. Σε 100 χρόνια θα έχουμε μία ακμάζουσα κοινωνία γεμάτη άνδρες, γυναίκες, αγόρια και κορίτσια. Έστω τώρα ότι σε ένα νησί στέλνουμε100 τρανς και δέκα άνδρες. Ξέρετε τι θα έχουμε σε 100 χρόνια; 110 σκελετούς ανδρών, διότι δεν υπάρχει περίπτωση να αναπαραχθούν».

«Άρα» συνεχίζει, «θα συνεχιστεί η ανθρωπότητα. Άρα, κάθε φορά που προσπαθούν να σας πασάρουν την καραμέλα περί παράνοιας, εσείς θα σκέφτεστε το εξής. Εάν εσείς ζούσατε με αυτό τον τρόπο θα συνεχιζόταν η ανθρωπότητα; Θα ήταν καλό για τον άνθρωπο; Εάν η απάντηση είναι όχι, τότε ξέρετε ότι είναι λάθος. Λοιπόν, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Υπάρχει μόνο μία επιλογή. 25 Ιουνίου ψηφίζουμε “Φωνή Λογικής”».
Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook