Ένα μήνα μετά την απόφαση των βελγικών δικαστικών αρχών να μην φορά ηλεκτρονικό βραχιολάκι , η Εύα Καϊλή μπορεί τώρα να ταξιδεύει ελεύθερα σε χώρες εντός Σένγκεν.

Την απόφαση για την δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, γνωστοποίησαν σήμερα οι δικηγόροι της Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Με απόφαση του Εφετείου των Βρυξελλών, η κυρία Εύα Καϊλή μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στον χώρο Σένγκεν χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Η απόφαση αυτή έρχεται 1 μήνα μετά την απόφαση των βελγικών Αρχών για την Εύα Καϊλή να βγάλει το βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να γυρίσει και στην Ελλάδα, εφόσον το επιθυμεί.

Βέβαια σε δηλώσεις δια του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου η Εύα Καϊλή έχει πεί ότι στην Ελλάδα θα έρθει όταν αθωωθεί από τις κατηγορίες της εμπλοξής της στα σκάνδαλο του Κατάρ.

Παράλληλα στην Εύα Καϊλή έχει επιτραπεί να παρίσταται και να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

La Repubblica: Η Εύα Καϊλή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μαζί με την κόρη της
Στο μεταξύ σύμφωνα με την ιταλική ιστοσελίδα “La Repubblica” η Εύα Καϊλή εθεάθη στους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να περπατά το απόγευμα της Δευτέρας (26.06.2023) μαζί με την 2 ετών κόρη της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook