Χθες, ο Δημήτρης Παπαστεργίου έφθασε στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης χωρίς συνοδεία, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, και ο φύλακας στην πύλη δεν τον αναγνώρισε.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας το πρωί στους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό είπε πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο υπουργός της νέας κυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, έφτασε χθες στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μετά την ορκωμοσία του, προκειμένου να λάβει μια πρώτη ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε, αλλά μπαίνοντας ο φύλακας… δεν τον γνώρισε.


Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Παπαστεργίου πήγε χωρίς συνοδεία με το ιδιωτικό αυτοκίνητό του στο υπουργείο. Μόλις πάρκαρε, τον πλησίασε ο φύλακας και τον ρώτησε ποιος είναι, με τον κ. Παπαστεργίου να του εξηγεί με χιούμορ πως είναι ο νέος υπουργός.

Ο κ. Παπαστεργίου μιλώντας σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους και όταν ρωτήθηκε για το χθεσινό περιστατικό είπε πως είναι λογικό να μην τον γνωρίζουν ακόμα.

Ο διάδοχος του Κυριάκου Πιερρακάκη, στον οποίο πιστώνεται η «μεταμόρφωση των Τρικάλων, τόνισε στη συνέχεια ότι σε πρώτη φάση «θα δούμε τα έργα που τρέχουν» και στη συνέχεια ό,τι ταλαιπωρεί τον πολίτη στην καθημερινότητά του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook