Τι λέει για το επεισόδιο με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο το οποίο χαρακτηρίζει «τραμπούκικη επίθεση»

Ο Παναγιώτης Ρήγας επιβεβαιώνει πλήρως τον άγριο καβγά που είχε με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου το βράδυ των εκλογών της 25ης Ιουνίου μετά την εκλογική ήττα του κόμματος.
«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο Παναγιώτης Ρήγας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «ήταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν (σ.σ. τον Δημήτρη Τζανακόπουλο). Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να μεταφέρω».

«Εδώ που φτάσαμε κάτι πρέπει να γίνει» κατέληξε για τον καβγά με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο ο Παναγιώτης Ρήγας με τις πληροφορίες ότι ο πρώτος ήθελε να παραιτηθεί να διαψεύδονται από την Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στελέχη που ήταν μπροστά στο επεισόδιο , συμπεριλαμβανομένου του Παναγιώτη Ρήγα, αναμένεται να ζητήσουν την παραπομπή του κ. Τζανακοπουλου στην Επιτροπή Δεοντολογίας, του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επίθεση Τζανακόπουλου άρχισες καθώς «χρέωσε» στον κ. Ρήγα την αποτυχία της διεύρυνσης του κόμματος και ειδικότερα το άνοιγμα προς στελέχη του ΠΑΣΟΚ, επιλογή που ο κ. Ρήγας είχε υποστηρίξει με πάθος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook