Νέα επίθεση του Θάνου Τζήμερου για την εμφάνιση βουλευτών στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Στο στόχαστρο του Θάνου Τζήμερου αυτή τη φορά μπήκε η Τζώρτζια Κεφαλά λόγω της στυλιστικής της επιλογής με σακάκκι και μπλούζα με βαθύ ντεκολτέ στη σημερινή ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια του συγκροτήματος “Μπλε” επέλεξε ένα σακκάκι με βαθύ ντεκολτέ, και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος προσήλθε στην ορκωμοσία φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγαλάκια.

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Τζώρτζιας Κεφαλά.


«Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει” απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε; » συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια, καθώς η ανάρτησή του προκάλεσε για άλλη μια φορά αντιδράσεις.


«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;» ανέφερε σε νέο tweet ο Θάνος Τζήμερος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook