Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου θα είναι πρώτη που θα ανακοινωθεί για την προεδρία του κόμματος

Την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα αύριο η Έφη Αχτσιόγλου, ανοίγοντας πρώτη την κούρσα για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της θα γίνει σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Σημειώνεται με πληροφορίες  έχει κλειδώσει και η υποψηφιότητα του Νίκου Παππά, ο οποίος θα το ανακοινώσει επίσημα το Σάββατο.

Πιθανότατα εντός των ημερών  θα μπεί   στην κούρσα της διαδοχής και  ο  Παύλος  Πολάκης , ενώ αναμένεται να γίνει γνωστή η στάση που θα κρατήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Επίσης σε σκέψεις βρίσκεται και ο Διονύσης Τεμπονέρας εάν και εφόσον η εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ  μετατεθεί για το Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην υπουργός Έφη Αχτσιόγλου τα τελευταία εικοσιτετράωρα συναντήθηκε με στελέχη όλων των τάσεων του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να έχει όσον το δυνατόν μεγαλύτερη αποδοχή μέσα στο κόμμα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε με προεδρικούς, με στελέχη από τους Πασοκογενείς και φυσικά με πρόσωπα από την Ομπρέλα.
Πιο αναλυτικά, συναντήθηκε με τον Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Γιάννη Ραγκούση, την Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου, Κώστα Ζαχαριάδη, Θανάση Θεοχαρόπουλο και τον Νίκο Μπίστη. Οι επαφές που πραγματοποιεί καταδεικνύουν προφανώς την επιθυμία της να λειτουργήσει ενωτικά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook