Στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.), βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε και κράτησε περί τη μία ώρα για την πορεία των πυρκαγιών που καίνε στη χώρα

Η σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ.) της Πολιτικής Προστασίαςολοκλήρώθηκε στις 12.30 το μεσημέρι της Τετάρτης, 19 Ιουλίου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, από τον Αρχηγό και τους επιτελείς του Πυροσβεστικού Σώματος για τις επιχειρήσεις κατάσβεσης που είναι σε εξέλιξη στις πυρκαγιές, που έχουν ξεσπάσει σε όλη τη χώρα και κυρίως για τα μέτωπα της Δυτικής Αττικής και στη Ρόδο.

Επίσης, έγινε σχεδιασμός για τις επόμενες ημέρες, καθώς αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες καιρικές συνθήκες με ακραίες θερμοκρασίες και πολύ χαμηλά ποσοστά υγρασίας. Στη σύσκεψη μαζί με την ηγεσία του ΠΣ συμμετείχαν Βασίλης Κικίλιας, Βαγγέλης Τουρνάς, Νότης Μηταράκης, Άκης Σκέρτσος, Χρήστος Τριαντόπουλος, Θανασης Κοντογεώργης και Βασίλης Παπαγεωργιου.

Ο πρωθυπουργός κατά την αποχώρηση του δεν έκανε κάποια δήλωση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook