Με ανάρτηση του στο Facebook ο δήμαρχος Γλυφάδας ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει εκ νέου το δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, είχε το απόγευμα της Κυριακής (30/7) ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου επιστρέφοντας από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφθηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς  θεωρείται φαβορί για την Περιφέρεια Αττικής και όπως όλα δείχνουν «κλειδώνει» η υποψηφιότητα του, καθώς η ΝΔ είναι έντονα δυσαρεστημένη από την συμπεριφορά του Γιώργου Πατούλη.

Ο Γ. Παπανικολάου παραμένει στο δήμο Γλυφάδας 

Νωρίτερα σήμερα ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου μία μέρα μετά τη συνάντηση του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, έβαλε τέλος στα σενάρια για την πιθανότητα υποψηφιότητας  του στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο Γιώργος Παπανικολάου με ανάρτηση του σήμερα ξεκαθάρισε ότι θα διεκδικήσει μία δεύτερη θητεία στο δήμο Γλυφάδας ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του

«Με όλη μου την αγάπη.
Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.
Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.
Για αυτά που έρχονται.
Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.
Τα καλύτερα είναι μπροστά»

Μετά από την απόσυρση του δημάρχου Γλυφάδας και με δεδομένο ότι παραμένει η δυσαρέσκεια για τον Γιώργο Πατούλη, επικρατέστερος υποψήφιος φέρεται να προκρίνεται ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος έχει διατελέσει στο παρελθόν με επιτυχία και επί σειρά ετών δήμαρχος Βύρωνα.

Επίσης απομακρύνεται ως πιθανός υποψήφιος και ο νυν δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, το όνομα του οποίου ακουγόταν επίσης έντονα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες στη ΝΔ συζητείται και τρίτο πρόσωπο χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι όποιες αποφάσεις πάντως αναμένεται να ληφθούν από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη Τρίτη με την επιστροφή του από τη Λευκωσία.

Πάντως, από την ΝΔ δεν χρεώνουν στον κ. Πατούλη μόνο το ατυχές περιστατικό με το ζεϊμπέκικο, αλλά και μία σειρά αστοχιών σε σχέση με τη διαχείριση των πυρκαγιών συνδυαστικά και με την εξαφάνιση του από τα ΜΜΕ αλλά και των έντονων καιρικών φαινομένων με τα χιόνια.

Από την πλευρά του Γιώργου Πατούλη, κύκλοι του περιφερειάρχη ανέφεραν χθες το ενδεχόμενο να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν στην Περιφέρεια Αττικής την προηγούμενη τετραετία, μετά τις πληροφορίες για άρση της στήριξης της ΝΔ στο πρόσωπό του. Χαρακτηριστικά ανέφεραν «η ενόχληση του πρωθυπουργού ήταν δικαιολογημένη. Δεν μπορεί όμως για ένα λάθος, το οποίο αναγνώρισε και ζήτησε συγγνώμη ο κ. Πατούλης να τεθούν σε κίνδυνο όσα επιτεύχθηκαν και η επόμενη μέρα της Περιφέρειας Αττικής».

Τέλος κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Γιώργο Πατούλη να μην αποσύρεται από την διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, ακόμη κι αν δεν έχει την στήριξη της ΝΔ, κατεβαίνοντας ως ανεξάρτητος υποψήφιος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook