Σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Χαρδαλιά

Σήμερα, στις 14:00 το μεσημέρι, ο υφυπουργός Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς που φέρει και επισήμως πλέον το χρίσμα της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής, αναμένεται να περάσει εκ νέου την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου να έχει , την πρώτη συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την επιλογή του.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες της υποψηφιότητας αυτής και θα χαράξουν τους στόχους για τη μάχη της κάλπης στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η τελική απόφαση για το χρίσμα της ΝΔ στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά ελήφθη χτές, ενώ ο νύν περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης ανακοίνωσε ότι αποσύρετια και θα στηρίξει την επιλογή του κόμματος της Πειραιώς.
Ο Νίκος Χαρδαλιάςέχει μεγάλη αυτοδιοικητική πείρα και παρελθόν καθώς έχει διατελέσει δήμαρχος Βύρωνα για 12 χρόνια, περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής του τομέα αυτοδιοίκησης της Ν.Δ.

Χθες υπουργοί και πρωτοκλασάτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έδειξαν την στήριξή τους στο Νίκο Χαρδαλιά με αναρτήσεις τους στα social media και απέδειξαν ότι το κόμμα είναι συσπειρωμένο μετά τις αναταράξεις από την υπόθεση Πατούλη και υπάρχει πανστρατιά ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά «αγαπημένο φίλο» και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία στη μάχη για την περιφέρεια Αττικής».

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σημείωσε μεταξύ άλλων με ανάρτηση στο Facebook ότι τον συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση με τον Νίκο Χαρδαλιά και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

«Πολύτιμος φίλος, αεικίνητος, οργανωτικός, αποτελεσματικός! Πάντα στη πρώτη γραμμή», έγραψε σε story στο instagram η Δόμνα Μιχαηλίδου για τον Νίκο Χαρδαλιά.


Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, χαρακτήρισε και αυτός «φίλο» τον υποψήφιο περιφερειάρχη της ΝΔ για την Αττική, λέγοντας πως «είναι δοκιμασμένος στα δύσκολα και θα πετύχει και στη νέα πρόκληση», προσθέτοντας πως «είμαστε δίπλα του».

Ως «άνθρωπο του καθήκοντος» χαρακτήρισε τον Νίκο Χαρδαλιά ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας, Χάρης Θεοχάρης ενώ «καλή επιτυχία» του ευχήθηκε και ο βουλευτής ΝΔ στην Ανατολική Αττική και πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας.
Τη στήριξή του στο Νίκο Χαρδαλιά έδειξε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, που του ευχήθηκε «καλή επιτυχία», τονίζοντας πως «επιστρέφει σπίτι του στην αυτοδιοίκηση», ενώ ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τον εν ενεργεία περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Τη στήριξη της στον Νίκο Χαρδαλιά δήλωσε δημόσια και η πρώην σύζυγος του νυν περιφερειάρχη, Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook