Πρόσθεσε, πάντως, πως αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρεί πως φταίει η κυρία Μενδώνη

«Εάν ήμουν υπουργός Πολιτισμού και είχε ξεσπάσει αντίστοιχο σκάνδαλο με αυτό του Δημήτρη Λιγνάδη κατά την θητεία μου, θα είχα θέσει σε διαθεσιμότητα τον ίδιο και την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου», δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αναφερόμενος σε όσους ζητούν την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη.

Ο ίδιος έσπευσε να εξηγήσει πως αυτό δεν σημαίνει πως θεωρεί πως φταίει η κυρία Μενδώνη, ωστόσο, τόνισε, μερικές φορές καλείσαι να παραιτηθείς από ευθιξία, από κομματικό πατριωτισμό ή για να προστατέψεις τον αρχηγό.

«Είναι αυτό που κάποτε είχε πει η Ρένα Δούρου, αν γίνει στραβή στην βάρδια σου», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά στελέχη της ΝΔ που έχουν αντιδράσει ή σχολιάσει αρνητικά τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην πρόσφατη συνέντευξη της Λίνας Μενδώνη.

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ έχει ήδη δηλώσει πως η υπουργός οφείλει να παραιτηθεί για να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για «επικοινωνιακό φάουλ» από την πλευρά της υπουργού.

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έκανε λόγο για ατυχείς δηλώσεις της Λίνας Μενδώνη στο θέμα του #metoo, ενώ ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε πως «δεν νοείται πολιτικός να λέει ότι εξαπατήθηκε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook