Καταδίκη Μαρινάκη για την τραμπούκικη επίθεση που δέχθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος» είπε αρχικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης.
Σε καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μαρινάκης αναφέρει:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, επειδή ο δράστης είχε ενοχληθεί από την δημοσιογραφική του δουλειά.
Η Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση και θα αποφανθεί.
Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας μας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν».
Όπως κατήγγειλε ο Γιώργος Παπαχρήστος δέχθηκε επίθεση στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Στη μήνυση που κατέθεσε χθες το βράδυ ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη, επειδή είχε ενοχληθεί από δημοσιεύματά του.
Ολες οι Ειδήσεις
- Νομική Σχολή: Η καταδρομική επίθεση των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων – Βίντεο – ντοκουμέντο
- «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στο OPEN
- Η Ελίζαμπεθ Πίπκο: Η στενή συνεργάτιδα του Ντόναλντ Τράμπ στο δυναμικό του Ομίλου Antenna
- Έλενα Κρεμλίδου: «Λύγισε» για τη διαρροή αποκαλυπτικών φωτογραφιών της – “Σε κάποιες από αυτές ήμουν ανήλικη» – Βίντεο
- Δώρα Χρυσικού: Τέλος από τη «Γη της Ελιάς» – Το βίντεο με το αποχαιρετιστήριο μήνυμα
- ΣΚΑΪ: Το Happy Traveller στη Ρόδο και τη Χάλκη – Δείτε το τρέϊλερ
- Παύλος Ντε Γκρες: “Το τι θα γίνει με τον στρατό είναι δικά μας θέματα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε”
- Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «δεν θα ενεργούν πλέον ως μεσολαβητές» μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας,
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook