Με επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής γνωστοποίησε την διαγραφή των Δημητροκάλλη, Κόντη και Κατσιβαρδά.

Καταιγιστικές εξελίξεις στο κόμμα των Σπαρτιατών καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας διέγραψε τρεις βουλευτές από την ΚΟ των Σπαρτιατών.

Πρόκειται για τους Ιωάννη Κόντη, Ιωάννη Δημητροκάλλη και Χάρη Χατζηβαρδά.

Την ανακοίνωση έκανε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, ο οποίος διάβασε την επιστολή που του είχε αποστείλει νωρίτερα ο Βασίλης Στίγκας.

«Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε

με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ ότι οι βουλευτες κ. Δημητροκάλλης, Ιωάννης, κ. Κατσηβαρδάς Χαράλαμπος και ο κ. Κόντης Ιωάννης τίθενται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών.

Διότι δεν νοείται σε μια Κ.Ο. οι βουλευτές της να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας εκβιάζοντας τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ουσιαστικά εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς.

Εμείς οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, αναγνωρίζουμε με τον θεσμικό μας ρόλο και είμαστε ενωμένοι να υπηρετούμε την Δημοκρατία, τη χώρα και τους πολίτες»

Επίθεση Στίγκα στους βουλευτές του από το βήμα της Βουλής 
Νωρίτερα από το βήμα  ο Βασίλης Στίγκας εξαπέλυσε επίθεση στους βουλευτές του κόμματός του, καθώς στην πρώτη σημαντική συζήτηση στην Βουλή για τις πυρκαγιές, τα μέλη της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας άφησαν άδεια τα έδρανα των Σπαρτιατών.

«Θα είδατε κάποιες εικόνες σήμερα. Αρχηγός να μην έχει δίπλα τους βουλευτές του. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά και ίσως καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες» ανέφερε αρχικά ο κ. Στίγκας σχολιάζοντας την επιλογή των 11 βουλευτών του να απέχουν από την σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας όπου οι πολιτικοί αρχηγοί συζητούν για τις πυρκαγιές.

Και συνέχισε: “Μπήκα στα “ρεκόρ Γκίνες”, με το να κάθομαι μόνος μου από το κόμμα στα έδρανα. Οι κύριοι που λείπουν, είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από ξένα κέντρα, εξωκοινοβουλευτικά, το λέω με το θάρρος της γνώμης μου που είχα πάντως ως Έλληνας πολίτης. Τα ξένα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia ή και Δον Κορλεόνε, που λένε τι θα κάνουν και πως θα το κάνουν».

Και συνέχισε: «Εδώ η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη ακόμα και σήμερα που μιλάμε. Έχουμε τεράστια εθνικά θέματα που είναι μπροστά μας, τα Ελληνοτουρκικά, τις ταυτότητες το ψηφιακό νόμισμα και χίλια δυο άλλα προβλήματα σαν χώρα. Και κάποιοι επιλέγουν αυτή κατάσταση για να κάνουν το δικό τους. Εγώ δεν φοβάμαι ως Σπαρτιάτης, ως Βασίλης Στίγκας. Στέκομαι όρθιος και θα στέκομαι, είμαι έτοιμος και βαθιά δημοκράτης, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook