Τα τραγικά γεγονότα που έχουν σημειωθεί στη χώρα μας με την κακοκαιρία Daniel έχουν οδηγήσει σε αλλαγές στο πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως μετέδωσε το MEGA, , η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αν και είχε προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, αλλάζει και μετατίθεται για λίγες μέρες αργότερα, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τις καταστροφές με την κακοκαιρία.

Συγκεκριμένα η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετατίθεται για τις 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Αιτία οι τελευταίες τραγικές εξελίξεις, με τις τεράστιες καταστροφές στη Θεσσαλία από τη φονική κακοκαιρία Daniel, που οδήγησαν σε αλλαγή του προγράμματος του Πρωθυπουργού, ο οποίος θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σημειώνεται πως η συνάντηση αυτής είναι κομβικής σημασίας, καθώς θεωρείται ότι οι πρωτοβουλίες στα ελληνοτουρκικά λαμβάνονται σε μία περίοδο, όπου η Ελλάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο, φέρνοντας ως παραδείγματα την έλευση ηγετών των Βαλκανίων, της ΕΕ αλλά και του Ινδού πρωθυπουργού στην Αθήνα στα τέλη του Αυγούστου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook