Σκουρλέτης: «Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να κάνει δήλωση έως την Κυριακή » – «Ο Κασσελάκης να μην τον εργαλειοποιεί» (video)

«Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο και πολλή επικοινωνία» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή.
Ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας επίθεση εξαπέλυσε επίθεση στον διεκδικητή της προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον για «αμετροέπεια» και εργαλειοποίηση του Αλέξη Τσίπρα. Στο πλαίσιο αυτό ο Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να βγεί και να κάνει δήλωση.
«Η όλη παρουσία του αυτόν τον έναν μήνα στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο και πολλή επικοινωνία» είπε, ο Πάνος Σκουρλέτης, για τον Στέφανο Κασσελάκη λίγες πρίν το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο OPEN, ο Πάνος Σκουρλέτης, είπε αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο του κόμματος: «Έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση ο Αλέξης Τσίπρας να βγει και να μέχρι την Κυριακή και να κάνει μια δήλωση και όχι μέσω άλλων». Κατηγόρησε επίσης τον Στέφανο Κασσελάκη ότι εργαλειοποίησε τον Αλέξη Τσίπρα στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει «κάποιοι δεν θέλαν να κυβερνήσουν, κάποιοι ήθελαν να χάσουν». Και να βγαίνει χθες δια του Καρτερού ο Τσίπρας και λέει «σιγά εγώ μην ασχολιόμουν με την αναζήτηση εσωτερικών εχθρών».
«Ας αναμετρηθεί κανείς με το μπόι του και το έχει του», είπε χαρακτηριστικά.
Ασκώντας κριτική στην προηγούμενη ηγεσία του κόμματος ο κ. Σκουρλέτης είπε ακόμα: «Αν θέλουμε να ανακάμψουμε θα πρέπει να καταλάβουμε γιατί χάσαμε. Δεν μπήκε αυτή η προσέγγιση από όλες τις πλευρές ως προτεραιότητα. Και το 2019 έγινε το ίδιο και πάμε να κάνουμε το ίδιο λάθος εις διπλούν. Έπρεπε τότε να γίνει ένα έκτακτο συνέδριο και να τα εξετάσει όλα αυτά και δεν έγινε».
Για το σήμερα σημείωσε ότι περισσεύουν τα fake news και η τοξικότητα και λείπει ο ουσιαστικός διάλογος.
Χαρακτήρισε πραγματική και εύστοχη την παρέμβαση της Έφης Αχτσιόγλου ενώ αντίθετα η μέχρι τώρα παρουσία του Κασσελάκη στερείται από κάποιες σαφείς προγραμματικές θέσεις.
Έφερε ως παράδειγμα ότι έχει δώσει μόνο μια συνέντευξη μετά τις εκλογές και εκτίμησε ότι προφανώς αυτή είναι μια επικοινωνιακή συμβουλή. «Καταλαβαίνω ότι ένας άνθρωπος που έχει λίγη σχέση με τον χώρο και την σχέση της πολιτικής αλλά είναι αμετροέπεια να ζητάς παράλληλα να είσαι ο πρώτος τη τάξει».
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο κοντά του γίνεται
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook