Λίγες μέρες πριν από το δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και ανεβαίνουν οι τόνοι και στη κόντρα Αχτσιόγλου -Κασσελάκης μπαίνει και ο Παύλος Πολάκης.

«Θεωρώ ότι δεν έχει γίνει ξεκάθαρη η πολιτική πρόταση του συνυποψηφίου μου. Γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησα να υπάρξει ένα debate», είπε η Έφη Αχτσιόγλου, μιλώντας στο “Κόκκινο 105,5”.

«Σε ό,τι με αφορά έχω αποδείξει ότι λειτουργώ με όρους που διασφαλίζουν την ενότητα στον χώρο, δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου και συμπλήρωσε: Το ερώτημα της ενότητας όμως θα πρέπει να απαντηθεί εμπράκτως κυρίως από την άλλη πλευρά. Διότι ο βασικός άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα στον κ. Κασσελάκη, ο κ. Πολάκης, εξαπολύει συστηματικά υβριστικές επιθέσεις απέναντι σε εμένα, στους προηγούμενους υποψηφίους και σε σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Άρα, το ερώτημα της ενότητας βαραίνει την από εκεί πλευρά και δεν μπορεί ο συνυποψήφιός μου, που υποστηρίζεται από τον Παύλο Πολάκη ως τον βασικό του άνθρωπο, να μην λέει ότι καταδικάζει αυτού του τύπου τις επιθέσεις», είπε και δήλωσε «απολύτως αισιόδοξη» ότι «το αποτέλεσμα της δεύτερης Κυριακής μπορεί να είναι νικηφόρο, είναι απολύτως ανατρέψιμος ο συσχετισμός της πρώτης Κυριακής».

Κάλεσε, επίσης, σε μαζική συμμετοχή στις εκλογές ώστε «να δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο ρεύμα» επισημαίνοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή γιατί αυτό είναι ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είναι μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι και προχωράμε δυνατά, είναι μήνυμα ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν κυβερνά με λευκή επιταγή, αλλά η αριστερή, η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά και διεκδικεί ξανά τη διακυβέρνηση».

Οι αναρτήσεις Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης απηύθυνε κάλεσμα προς τους υποστηρικτές του κ. Κασσελάκη να σπεύσουν στις κάλπες της Κυριακής, ενώ έστειλε μήνυμα να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Στο ίδιο πλαίσιο, τόνισε ότι η νίκη του κ. Κασσελάκη πρέπει να είναι μεγάλη.

Ακολούθησε και η ανάρτησή του στο Facebook στην οποία απευθυνόμενος στην Εφη Αχτσιόγλου και τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του τονίζει ««Δεν τσιμπαω!!! ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ! Όλοι την Κυριακη στις κάλπες για μια μεγάλη και καθαρή ΝΙΚΗ του Στεφανου Κασσελακη! Για τη νέα σύγχρονη Αριστερά -για την Πατριωτική Προοδευτικη δημοκρατική παράταξη -για εμάς ,για τα παιδιά μας για την Ελλάδα Υγ Οι φωτο από Σικινο που αναβλυζει Αιγαίο,αμπέλι και Ελλάδα…..Γιατί όποιος βουταει εκει ,με τέτοια παρέα ,δεν τον πιάνουν οι λάσπες …»

«ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!
Κανείς εφησυχασμός.Η νικη για πολλους λόγους ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!» έγραψε στο X.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook