Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και ζητά αυστηρή τήρηση της διαδικασίας και να μην φεύγουν οι ψηφοφόροι από τα εκλογικά κέντρα.

Έγιναν 2.000 διαμαρτυρίες σε δύο ώρες – Ενόχληση στην Κουμουνδούρου για τα sms από την πλευρά Κασσελάκη
Με ανάρτησή του στο Facebook ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης προχωρά σε καταγγελία πως οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν τα νέα μέλη που ψήφισαν πρώτη φορά την προηγούμενη Κυριακή.

Ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης, λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε στους πολίτες που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή «να μη δέχονται τη δικαιολογία “δεν σας βρίσκουμε”, αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
Παρακαλώ πολύ τα νέα μέλη που ψήφισαν για πρώτη φορά την περασμένη Κυριακή να μη δέχονται τη δικαιολογία «δεν σας βρίσκουμε», αποχωρώντας από τα εκλογικά κέντρα. Η διαδικασία αναζήτησης και ταυτοποίησης είναι γνωστή σε όλα τα μέλη των τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών και πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα.

-Εφιστώ την προσοχή στην ΚΕΦΕ για τις εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών

2.000 τηλεφωνήματα στο πρώτο δίωρο της ψηφοφορίας

Το αλαλούμ με τα παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ παρατηρείται από το πρωί, καθώς, παρατηρήθηκαν εξ αρχής αρρυθμίες, αφού όσοι προσήλθαν για να ψηφίσουν στο δεύτερο γύρο, δεν έβρισκαν σε ένα ποσοστό το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους.

Περισσότερα από 2.000 τηλέφωνα, σύμφωνα με πηγές από το επιτελείο του Κασσελάκη,  δέχτηκε μόνο το πρώτο δίωρο της ψηφοφορίας η Κουμουνδούρου, η οποία ζητούσε από τους χειριστές να αναζητούν με προσοχή τα προσωπικά στοιχεία. Κατά την Κουμουνδούρου, κάποιοι χειριστές, ενώ αρκετά μέλη ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, επειδή τότε υπήρχαν ουρές δεν είχαν περάσει τα προσωπικά τους στοιχεία ως εγγραφές, με αποτέλεσμα να μην εντοπίζονται σήμερα στα τάμπλετς.

Γιάννης Δρόσος: Να αποφεύγεται κάθε προσπάθεια επηρεασμού του εκλογικού φρονήματος των ψηφοφόρων
Ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ τονίζει ότι ήδη πάνω από 100.000 έχουν ψηφίσει ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα.

«Η σημερινή εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία εξελίσσεται με μεγάλη και μαζική συμμετοχή» τονίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Δρόσος.

Όπως αναφέρει, «έως τώρα πάνω από 100.000 μέλη προσήλθαν και ψήφισαν, ενώ χιλιάδες ακόμη μέλη αναμένεται να ψηφίσουν στα 538 εκλογικά τμήματα σε όλη τη χώρα και ηλεκτρονικά από το εξωτερικό».

«Θα ήθελα, με την ιδιότητά μου ως προέδρου της ΚΕΦΕ, να σημειώσω ότι κανόνας των εκλογικών διαδικασιών είναι να αποφεύγεται κατά την ημέρα της εκλογής κάθε προσπάθεια να επηρεάζεται το εκλογικό φρόνημα των ψηφοφόρων. Σήμερα ψηφίζουμε!» καταλήγει ο Γιάννης Δρόσος.

Αφορμή για τη δήλωση του Γιάννη Δρόσου στάθηκε η αποστολή γραπτών μηνυμάτων στα κινητά των μελών που φέρεται πως εστάλησαν από την πλευρά Κασσελάκη, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook