Η ψήφος στο πρόσωπό μου ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωή μου τόνισε η Ε. Αχτσιόγλου και πρόσθεσε ότι «θα την υπηρετήσω με αφοσίωση», είπε η Έφη Αχτσιόγλου

Από αύριο ξεκινά ο αγώνας για μια «μαχητική και δομική αντιπολίτευση εναντίον της ΝΔ» ώστε «να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στους ανθρώπους αυτού του τόπου που αξίζουν να ζήσουν καλύτερα», τόνισε κατά την άφιξή της στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην πλατεία Κουμουνδούρου η Έφη Αχτσιόγλου μετά νίκη του Στέφανου Κασελάκη στις εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Η ίδια η οποία έγινε δεκτή με συνθήματα και με υψωμένη γροθιά, τόνισε ότι η μαζική συμμετοχή στις εκλογές έδειξε ότι «η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς», και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «είναι κοινωνικά παρών» ώστε να «αντιμετωπίσει τις μάχες που έρχονται».

Επιπλέον ευχαρίστησε όσους πήγαν στις κάλπες και τους συνεργάτες της. Ειδικότερα ευχαριστώντας όσους την ψήφισαν σημείωσε ότι είναι «η μεγαλύτερη τιμή της ζωής» και υπογράμμισε ότι θα την υπηρετήσει με αφοσίωση.

Ευχαριστώντας τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο η Έ. Αχτσιόγλου δήλωσε ότι «η διαρκής τους παρουσία δίπλα μου, ήταν ένδειξη ότι αυτή η μάχη είχε αξία».


Τέλος, ευχαρίστησε τον γιο της ο οποίος αν και όπως είπε η Έ. Αχτσιόγλου «δεν καταλαβαίνει τίποτα, έδειξε τεράστια υπομονή απέναντι στην μητέρα του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook