Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Παναθηναϊκός, παραδέχτηκε ότι είναι ευκατάστατος και δεν χρειάζεται να δουλεύει, θέλει να αποκτήσει δύο παιδιά με τον Τάϊλερ, αποκάλυψε ότι έχει ψηφίσει τον Γιώργο Παπανδρέου ενώ για μια ακόμη φορά επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του ALPHA, και τον Σταύρο Θεοδωράκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο κείμενο που είχε γράψει το 2015 για τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε σύγκριση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη. «Προφανως ο κ. Μητσοτάκης άλλα έλεγε τότε και άλλα έκανε έκτοτε. Η κυβέρνησή του έχει υπάρξει πολιτικά επικίνδυνη για τη χώρα». Παραδέχτηκε επίσης ότι θεωρούσε επικίνδυνο τον Γιάνη Βαρουφάκη όταν ήταν Υπουργός Οικονομικών.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως δεν στοίχισε πολλά χρήματα η καμπάνια του, αφού διήρκησε μόλις έναν μήνα, και πρέπει να κόστισε περί τα 50.000 ευρώ. Αναφερόμενος στην οικονομική του κατάσταση είπε: «Είμαι πολύ ευκατάστατος έχω μια ευχέρεια και ουσιαστικά δεν χρειάζεται να δουλέψω στη ζωή μου. Έχω ανεξαρτησία δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν». Ενώ, συνέχισε πως δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα σπίτι 4 εκατ. ευρώ.
Απαντώντας στο ερώτημα, τι ομάδα υποστηρίζει, είπε: «Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός», αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για την σχέση του με τον Τάιλερ Μακμπέθ και την επιθυμία τους να κάνουν οικογένεια με δύο παιδιά, μίλησε επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όπως είπε, «δεν έχω δεχθεί bullying, όχι, ούτε με τον Τάιλερ. Και στην Αμερική υπάρχει κάποια ομοφοβία και bullying αλλά δεν έχουμε δεχθεί. Μπορεί κάποια φορά να κοιτάει κάποιος με στραβά μάτια αλλά στο τέλος της ημέρας ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ο Τάιλερ είναι ένα χρυσό παιδί που έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο στα νοσοκομεία, στις ΜΕΘ».

Αναφορικά με την οικογένεια, είπε: «Θεωρώ ότι είμαστε ήδη οικογένεια. Οικογένεια γίνεσαι όταν έχεις έναν συνάνθρωπο με τον οποίο ευθυγραμμίζεσαι ψυχολογικά, αξιακά και δημιουργείς το οικοσύστημα σου. Δύο άνθρωποι, που επιλέγουν την αγάπη, είναι οικογένεια. Η αγάπη κάνει την οικογένεια. Εγώ και ο Τάιλερ, ο Τάιλερ και γω, θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένεια μας. Θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Κάποια μέρα ίσως να τα βαπτίσουμε, δεν ξέρω, θα δούμε. Θα θέλαμε πάντως να έχουμε δύο αγόρια με παρένθετη μητέρα γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά έτσι ώστε, προφανώς αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να υπάρχει αυτή η συνέχεια».

«Προφανώς είναι πολύ σημαντικό ότι άλλα ζευγάρια επιλέγουν την υιοθεσία και στα μάτια μου είναι εξίσου οικογένειες. Είναι προσωπική επιλογή του καθενός. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, μιλάμε για ζωές του κόσμου και επιτέλους πρέπει να το καταλάβει αυτό η κυβέρνηση και, άμα θέλει νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, εμείς έχουμε καταθέσει ένα ως ΣΥΡΙΖΑ πριν από περίπου έναν χρόνο και θα το ξαναστείλουμε. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Στέφανος Κασσελάκης στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha.

Η γνωριμία με τον Αλέξη Τσίπρα
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρθηκε αρκετές φορές στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ενώ περιέγραψε και το πώς γνωρίστηκαν. Όπως είπε, η γνωριμία τους έγινε από τον τομέα Διαφάνειας και πιο συγκεκριμένα από τον Μανώλη Καπνισάκη ο οποίος τον σύστησε στον Παύλο Πολάκη και από εκεί στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι το 2009 πράγματι ψήφισε ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου. «Όσοι νομίζουν ότι σε εμένα βρήκαν ένα Αμερικανάκι, θα καταλάβουν ότι βρήκανε έναν Κρητίκαρο».

Ο κ. Κασσελάκης, ανέφερε ότι θαυμάζει τον Άρη Βελουχιώτη, καθώς όπως είπε είναι μια ιστορική φυσιογνωμία που αξίζει τον σεβασμό. Αποκάλυψε ότι είναι οπαδός του Παναθηναϊκού τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Αναφορικά με το ύφος του Παύλου Πολάκη στον δημόσιο διάλογο, ο κ. Κασσελάκης είπε ότι ναι μεν εκφράζονται διαφορετικά όμως συνδέονται από κοινό αίσθημα δικαιοσύνης. «Μπορεί να έχουμε διαφορετικό τρόπο έκφρασης, αλλά και οι δύο εκνευριζόμαστε όταν αισθανόμαστε βαθιά μέσα μας ότι κάποιος κλέβει από τον πλούτο των παιδιών μας, έχω άλλο στυλ από τον Παύλο. Ο Παύλος είναι δυναμικός, προσπαθεί να δώσει φωνή στον κόσμο, μακάρι να το πάλευαν κι άλλοι βουλευτές», σημείωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook