Τα «έμπλεξε» ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη στους «αντάρτες» της ΝΔ στον επερχόμενο, δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης περιέπλεξε την κατάσταση αναφορικά με τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τους «αντάρτες» της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Επικρατείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας σε εκπομπή του Action24 έκανε λίγο για «ανακοινώσεις» που έχουν γίνει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη που υπάρχει, ωστόσο όταν δημοσιογράφος του καναλιού τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επίσημη θέση Κασσελάκη για το ζήτημα αυτό, επιχείρησε να τα μαζέψει.

«Έχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα, τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε…» είπε ο αρχικά κ. Αποστολάκης για να ερωτηθεί από δημοσιογράφο «και τους αντάρτες της ΝΔ;».

«Όπου χρειάζεται θα το κάνουμε…», ανέφερε ο κ. Αποστολάκης, ενώ όταν ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας «αυτό αφορά και τους Κωνσταντίνο Μουτζούρη (βόρειο Αιγαίο), Γιώργο Αμανατίδη (Δυτική Μακεδονία), Γιάννη Τρεπεκλή στο Ιόνιο…;», ο εν αποστρατεία ναύαρχος σημείωσε: «Αυτό το να βαφτίζουμε τους αντάρτες Νέα Δημοκρατία, για να πέφτει η πινελιά του χρώματος στην περιοχή, είναι περίεργο».

Ο κ. Αποστολάκης ερωτήθηκε και τρίτη φορά: «θα στηρίξετε τους αντάρτες απέναντι στις επίσημες υποψηφιότητες της ΝΔ;», για να απαντήσει: «Δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν, δεν ξέρω τις επίσημες θέσεις, αυτά που σας λέω, είναι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Από εκεί και μετά, θα δούμε… Έχουν ανακοινωθεί αυτά. Έχει βγει ο κ. Κασσελάκης και έχει πει ποιους στηρίζει».

Ο δημοσιογράφος επανήλθε και ρώτησε: «Ναι, αλλά δεν έχει βγει ο κ. Κασσελάκης να πει ότι στηρίζει τους αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας. Και το ερώτημα είναι, θα πάτε με επίσημη γραμμή τέτοια και αν υπάρχει, έχει αποφασιστεί από τα όργανα του κόμματος, όπως γίνεται συνήθως με τον ΣΥΡΙΖΑ;».

Σε αυτό το σημείο ο κ. Αποστολάκης έδειχνε να μαζεύει καθώς σημείωσε: «Κοιτάξτε, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περιφέρεια, συνεννοούμαστε με τις τοπικές οργανώσεις και θα δούμε εκεί τι θα στηρίξουμε και τι θα γίνει. Είναι θέμα ανθρώπων και συμβούλων που βρίσκονται εκεί… Δεν έχω ακριβή εικόνα να σας δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ πως έχουμε περιθώρια να στηρίξουμε… Και θα ανακοινωθούν αυτά, θα ανακοινωθούν εγκαίρως».
Δείτε το βίντεο του Action24:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook