“Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι ‘fake news’. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk). Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν τα στελέχη της Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την ενορία και το Ημερήσιο Σχολείο το μεσημέρι της Παρασκευής στην πρώτη εμφάνιση μετά το γάμο του με τον Τάϊλερ Μακμπέθ .

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού μετά τον γάμο έγινε στην Αστόρια, στην κοινότητα του Αγίου Δημητρίου όπου άναψαν κερί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με ομογενείς , σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα.


Ειδικότερα, τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος συνοδευόταν από τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπεθ, όπως επίσης και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας, Νίκος Παπαϊωάνου, ο ιερατικώς προϊστάμενος, π. Ανάργυρος Σταυρόπουλος, ο προϊστάμενος του σχολείου, π. Γρηγόριος Σταμκόπουλος, όπως επίσης και το μέλος του Δ.Σ, Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, με την σύζυγό του και γνωστή δικηγόρο, Μαρία Μάρκου.

Κατά την διάρκεια μιας χαλαρής συζήτησης με στελέχη της Κοινότητας, ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι ο γάμος του με τον Τάιλερ Μακμπεθ δεν πραγματοποιήθηκε στα Χάμπτονς, αλλά στο Μπρούκλιν, κάνοντας λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

“Κατ’ αρχήν δεν παντρεύτηκα στα Χάμπτονς. Αυτά είναι ‘fake news’. Στο Μπρούκλιν παντρεύτηκα, στο Γραφείο του Δημοτικού Επιτρόπου (City Clerk). Η αλήθεια είναι ότι τα Χάμπτονς δεν μου αρέσουν καθόλου”, ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του

https://www.youtube.com/watch?v=83NeMz81WoM

Αμέσως μετά, η Υποδιευθύντρια του σχολείου, Έλενα Καραγιώργου, έκανε ένα συμβολικό δώρο στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ ο ίδιος άδραξε την ευκαιρία προκειμένου να εκφράσει τις θέσεις του για την ψήφο των Αποδήμων και τον εκλογικό νόμο, τονίζοντας ότι το σύστημα θα έπρεπε να επιτρέπει στους ψηφοφόρους του εξωτερικού να εκλέγουν τους δικούς τους Βουλευτές και όχι να ψηφίζουν τα κόμματα πάνω σε ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας, με προεπιλεγμένους αντιπροσώπους από την ομογένεια.

Πηγή: ekirikas.com

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook