«Μην δίνετε σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς/ες…», η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Βίτσα για την διαγραφή του από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μέσω facebook και με μία φράση αντέδρασε αρχικά ο Δημήτρης Βίτσας στην ανακοίνωση του Στέφανου Κασσελάκη πως διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον Πάνο Σκουρλέτη και το Νίκο Φίλη.

Ο Δημήτρης Βίτσας έγραψε συγκριμένα «μην δίνετε σημασία,δεν αξίζει τον κόπο. Η αριστερά θα συνεχίσει με ή χωρίς αυτούς/ες…»

Στη συνέχεια μιλώντας στο Kontra ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της αριστεράς δεν αξίζει να δίνουν ιδιαίτερη σημασία, δεν αξίζει τον κόπο. Πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη για όλα όσα παλεύει η αριστερά. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο. Αν με καλέσει κάποιο όργανο, θα πάω. Το γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης εκλέχθηκε, δε σημαίνει ότι έχει νομιμοποίηση από όλες τις άλλες λειτουργίες του κόμματος.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στη στάση του Στέφανου Κασσελάκη είπε «μικρός είναι , αν και 35 χρόνων, θα μάθει», ενώ για τον εαυτό του ανάφερε ότι είναι στην Αριστερά από 17 χρόνων. Σημείωσε μάλιστα ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη από τη βάση του κόμματος, σύμφωνα με το καταστατικό που ψηφίστηκε στο τελευταίο Συνέδριο και αυτό είναι σεβαστό.

Ο κ. Κασσελάκης επιχειρεί να δημιουργήσει ένα πολιτικό όνομα. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και της Βουλής, ήταν τα πιο δύσκολα και εργώδη της ζωής μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook